ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Ντροπιαστική κηλίδα για την ιστορία της ΕΡΤ» η παραίτηση Σίδερη και το «μαύρο» σε Δημήτρη Μητσοτάκη: «Προσωπικά υπεύθυνος είναι ο πρωθυπουργός που από το 2019 έχει θέση υπό την άμεση εποπτεία του τα δημόσια Μέσα»

(Πηγή: thefaq.gr)

«Ντροπιαστική κηλίδα για την ιστορία της ΕΡΤ» χαρακτηρίζουν ο τομέαρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μάριος Κάτσης και η αναπληρώτρια τομεάρχης Ενημέρωσης & Επικοινωνίας Αναστασία Γκαρά την παραίτηση του καταξιωμένου δημοσιογράφου, παραγωγού και πολυβραβευμένου δημιουργού ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ, Θωμά Σίδερη, που ήρθε κατόπιν ψυχολογικών πιέσεων και εξαναγκασμού από την πλευρά της διεύθυνσης.

-Διαβάστε: Χαμός στην ΕΡΤ του Ζούλα και του Μητσοτάκη! Παραίτηση – βόμβα παραγωγού στο Α’ Πρόγραμμα: Καταγγέλλει άσκηση ψυχολογικής βίας και προληπτικό έλεγχο από τον Διευθυντή του Πρώτου

Σε κοινή δήλωσή τους, επισημαίνουν ότι η εξέλιξη αυτή έρχεται μάλιστα λίγες ημέρες μετά το «κόψιμο» του καλλιτέχνη Δημήτρη Μητσοτάκη από τον υποδιευθυντή… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.