Δεν έχει τέλος το φιάσκο Μητσοτάκη! Και δεύτερο βίντεο με μέλος του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ που προσπάθησε να κρύψει το Μαξίμου (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Κι άλλο βίντεο με ένα ακόμα μέλος του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ που φιλοξένησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο ελληνικό Κοινοβούλιο, είδε το φως της δημοσιότητας. Το Μαξίμου μάλιστα προσπάθησε για τα καλά να κρύψει κάτω από το χαλί το φιάσκο, καθώς το βίντεο δημοσιεύτηκε από τον Ουκρανό πρόεδρο, Ζελένσκι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Telegram!

Ο στρατιώτης συστήθηκε ως «Αναστάσιος», λέγοντας ότι βρίσκεται ανάμεσα στους «υπερασπιστές της Μαριούπολης» και κάλεσε την κυβέρνηση Μητσοτάκη να βρει το «κουράγιο» και να στείλει ανθρωπιστική βοήθεια.

«Το Τάγμα Αζόφ έχει το κουράγιο να αντιμετωπίσει πολύ ισχυρότερες αντίπαλες δυνάμεις. Έχετε το κουράγιο να έρθετε με ανθρωπιστική βοήθεια… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.