Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση του Διαμαντή Γκολιδάκη στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Η Υγεία δεν έχει φανέλα» που διοργάνωσε ο ειδικός καρδιολόγος Διαμαντής Γκολιδάκης, υπό την αιγίδα του  Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου. 

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου και είχε την ευκαιρία να ακούσει τους εξειδικευμένους επιστήμονες Νικόλαο Γκούρτσα, Παναγιώτα Βαρσαμά και Ελευθέριο Κλώνο να μιλούν για την ασφαλή άθληση. Η ημερίδα ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Δημάρχου Κορδελιού-Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού και ακολούθησε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης οι θρύλοι του αθλητισμού, η Χρυσή Ολυμπιονίκης και αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε. Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, οι ποδοσφαιριστές Ντίνος Κούης, Λάκης Παπαϊωάννου, Κώστας Ορφανός, αλλά και παράγοντες όπως ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου Λάμπρος Ανδρεόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Σάββας Δημητριάδης  έδωσαν το δικό τους μήνυμα κατά της βίας στα γήπεδα. Επίσης, δεκάδες αθλητές που δεν μπόρεσαν να είναι εκεί, όπως ο Βασίλης Σπανούλης και ο Κούλης Αποστολίδης έστειλαν βιντεοσκοπημένο χαιρετισμό.

Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης οι μικρές αθλήτριες Μαρία Βασίλη και Μαρία Τοψαχαλίδου συγκίνησαν το κοινό με τα λόγια τους για έναν αθλητισμό δίχως βία, ενώ καταχειροκροτήθηκε ο μικρός Αλέξανδρος Καρανίκας που μαζί με τον πατέρα του Χρήστο, έδειξαν πως ο αθλητισμός ενώνει και δεν χωρίζει!

Μεταξύ των παρευρισκομενών ήταν ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο προπονητής Γιώργος Φοιρός, οι αντιδήμαρχοι Κορδελιού Ευόσμου Νέστωρ Λαφαζανίδης, Νανά Μπαμπουκίδου, Μαρία Γαβαλά, Κώστας Αμανατιάδης και  Φωτεινή Πεσματζόγλου – Δεβετζή, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Θεσσαλονίκης Βασίλης Μωυσίδης, ο περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Μήττας, ο πρώην Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου  Στάθης Λαφαζανίδης, η Όλγα Βασιλάκη – Καροζή και ο Γιώργος Κομνηνός. Την εκδήλωση παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Στρατής Λημνιός και Γωγώ Καρανίκα. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. 

Το σλόγκαν «Η Υγεία δεν έχει φανέλα» θέλει να τονίσει την ενότητα πέρα των οπαδικών  προτιμήσεων και ταυτόχρονα να ευαισθητοποιήσει για καίρια και διαχρονικά θέματα που απασχολούν τον αθλητικό κόσμο. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.