Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δείχνει γιατί η όλη παρουσία του στην ελληνική πολιτική σκηνή ίσως είναι τελικά … “δυστύχημα”! Έλεος: “Η ομιλία Ζελένσκι ήταν μια μεγάλη στιγμή για τη Βουλή, αλλά και για την ιστορική και γεωπολιτική αυτοσυνειδησία της χώρας.”

(Πηγή: thefaq.gr)

{Πραγματικά ψάχνει κανείς να βρει ποιο ήταν το μεγαλύτερο “ατύχημα” που μας κληροδότησε η χρεοκοπία και τα Μνημόνια. Ίσως η ανάδειξη του Ευάγγελου Βενιζέλου στην πρώτη γραμμή των πολιτικών εξελίξεων να ήταν ένα από αυτά. The FaQ}

«Εψαχναν ένα πρόσχημα προκειμένου να καταδικάσουν τους αμυνόμενους και να στηρίξουν τους επιτιθέμενους. Η μετατροπή του γεγονότος αυτού σε εφαλτήριο μικροψυχίας και μικροπολιτικής με φοβίζει ως προς την ικανότητά μας να αντιληφθούμε το μέγεθος των προκλήσεων»: με αυτή τη φράση ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, εξηγεί στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την παρέμβαση Ζελένσκι στην ελληνική Βουλή και τα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.