Μεγάλη προσέλευση και υψηλοί παρευρισκόμενοι στην παρουσίαση του βιβλίου του Δρ. Νικόλαου Λάου στη Θεσσαλονίκη

Η Αίθουσα Ζεύς του Ξενοδοχείου Mediterranean στη Θεσσαλονίκη, όπως και ο εξωτερικός της χώρος, γέμισαν χθες στην παρουσίαση του επιστημονικού βιβλίου “Πιάνοντας τον Ταύρο από τα Κέρατα” του Δρ. Νικόλαου Λάου.

Πάνω από 100 προσκεκλημένοι από όλους τους χώρους έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, που διοργάνωσαν το news.makedonias.gr, οι Εκδόσεις ΚΨΜ, η κατασκευαστική εταιρεία ΕΤΕΜΚΟ, τα δικηγορικά γραφεία B. Μπρεάνος και Συνεργάτες, η κατασκευαστική εταιρεία ΟικοΣύστημα, η ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ ΧΡΟΝΗΣ ΑΒΕΕ και η Ελληνική τράπεζα φύλαξης αρχέγονων κυττάρων, βλαστοκυττάρων BioHellenika.

Από αριστερά προς δεξιά, οι ομιλητές: Δρ. Γ. Κολιάκος, Δρ. Σπύρος Κιαρτζής, Δρ. Ν, Λάος, καθ. Αριστοτέλης Καδίτης, ο συντονιστής Λουκάς Καβακόπουλος

Στην εκδήλωση και στη δεξίωση που ακολούθησε παρευρέθησαν:

  • ο Υφυπουργός Εσωτερικών με αρμοδιότητα Μακεδονίας & Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης,
  • ο εκπρόσωπος του Δημάρχου κ. Ζέρβα, αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, κ. Κωσταντίνος Ιακώβου,
  • ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Παντελιάδης,
  • ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας κ. Βασίλης Γεωργιάδης,
  • ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος Δαρδαβέσης
  • ο Ανθύπατος Ελλάδας της Οργάνωσης ΑΧΕΠΑ Ελλάς, κ. Χρήστος Καραπιπέρης.
Ο Υφυπ. Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης Σ. Καλαφάτης μαζί με τον συγγραφέα Νικόλαο Λάο και τον Δρ. Σπύρο Κιαρτζή

Ομιλητές ήταν, εκτός του συγγραφέα Δρ. Νικόλαου Λάου και του συντονιστή Λουκά Καβακόπουλου:

  • ο Δρ. Σπύρος Κιαρτζής, Διευθυντής Νέων Τεχνολογιών και Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας “Ελληνικά Πετρέλαια Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας Α.Ε.” και των θυγατρικών της
  • ο Δρ. Γιώργος Κολιάκος, καθηγητής Βιοχημείας στο τμήμα ιατρικής του ΑΠΘ και πρόεδρος της εταιρείας Biohellenika
  • και ο καθ. Αριστοτέλης Καδίτης, Οικονομολογος, ΜSc Lecturer Aγγλικων Πανεπιστημίων με ειδίκευση στην επιχειρηματική στρατηγική σε προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό επίπεδο, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης μέλη του επιχειρηματικού κόσμου στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, εκπρόσωποι οργανώσεων και φορέων, όπως και πολλοί φοιτητές σχετικών κλάδων από πανεπιστήμια και σχολές.

Δυστυχώς, καθώς τα υγειονομικά μέτρα τηρήθηκαν στο έπακρο και δεν επέτρεπαν συνωστισμό, πολλοί από τους παρευρισκόμενους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στον κύριο χώρο της εκδήλωσης, αλλά παρέμειναν κατά τη διάρκειά της γύρω από αυτόν.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν ερωτήσεις προς τον συγγραφέα για την πολιτική και οικονομική πρότασή του τις οποίες απήντησε αναλυτικά, ενώ μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησαν θερμές συζητήσεις στο χώρο της δεξίωσης, όπως και στο εστιατόριο του Ξενοδοχείου.

Επιλέξτε εδώ για να δείτε τη ζωντανή καταγραφή των εισηγήσεων που έγιναν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης (Facebook).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.