Το έκρυψαν! Αποκάλυψη – σοκ δεξιού ιστότοπου: «Κίτρινες κάρτες» σε Χατζηδάκη για διαγραφή ανέργων και τοποθέτηση Διοικητή στον ΟΑΕΔ από την έκθεση της Βουλής! (pdf)

(Πηγή: thefaq.gr)

Ο δεξιός ιστότοπος antinews.gr  αποκαλύπτει όλη την έκθεση της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής για το σχέδιο νόμου Χατζηδάκη που θα μετατρέψει τον Οργανισμό σε Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) – Τι επισημαίνει η αρμόδια Υπηρεσία για τις νέες κυρώσεις που προωθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να διαγράψει ανέργους από τις λίστες του ΟΑΕΔ και για την προωθούμενη διαδικασία επιλογής και τοποθέτησης Διοικητή – Ολόκληρη η Έκθεση

Τουλάχιστον 2 «κίτρινες κάρτες» έβγαλε στο νομοσχέδιο Χατζηδάκη για τη μετατροπή του ΟΑΕΔ σε Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής, τόσο ως προς τις κυρώσεις που προωθούνται με στόχο τη διαγραφή σημαντικού αριθμού… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.