NIKOLAS ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ: Ο ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟ ΚΡΙΤΣΙΝΙ

(Πηγή: www.voria.gr)

Ο Νίκος Τσάλης, 30 χρόνια υποδηματοποιός, στράφηκε στην παραγωγή κριτσινιών σε δεκάδες γεύσεις, ανακαλώντας μνήμες από τον αρτοποιό παππού του.

Κόλλησε το μικρόβιο της αρτοποιίας από τον Κωνσταντινουπολίτη αρτοποιό παππού του, που τον έβαζε σαν παιδί να πλάθει το ζυμαράκι και να φτιάχνει «κεράκια», τα γνωστά μας κριτσίνια. Και παρόλο που στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής του ήταν υποδηματοποιός, ο Νίκος Τσάλης πήρε πριν από μια 3ετία την απόφαση να κάνει στροφή και ανακαλώντας τις παιδικές του μνήμες με το αλεύρι, να δημιουργήσει τη Nikolas Αρτοποιήματα με ναυαρχίδα τα κριτσίνια. Η εταιρεία, που έχει την έδρα της στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης… Πηγή (Πηγή: www.voria.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.