Συνάντηση Μπάιντεν – Μητσοτάκη στις 16 Μαίου στον Λευκό Οίκο ανακοίνωσε η Ψάκι. Η ρωσική και όχι η τουρκική … επιθετικότητας στο “τραπέζι” της συζήτησης

(Πηγή: thefaq.gr)

Στις ΗΠΑ θα βρεθεί στις 16 Μαΐου ο Έλληνας πρωθυπουργός προκειμένου να συναντήσει τον Αμερικανό πρόεδρο, όπως γνωστοποίησε σήμερα η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκι, και επιβεβαίωσε το Μέγαρο Μαξίμου αναφερόμενο στην πρόσκληση του Αμερικανού προέδρου.

Σύμφωνα με την Ψάκι, Μητσοτάκης και Μπάιντεν «θα συζητήσουν τις συνεχιζόμενες προσπάθειες με τους Συμμάχους και τους εταίρους για την υποστήριξη του λαού της Ουκρανίας και την επιβολή οικονομικού κόστους στη Ρωσία για την απρόκλητη επιθετικότητά της.

Στην ανακοίνωσή της υποστηρίζει πως η επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού δίνει την ευκαιρία να επιβεβαιωθεί η ισχυρή διμερής συνεργασία και να συζητηθεί η «στενή συνεργασία» των δύο χωρών… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.