Παραιτήσεις κι εξηγήσεις απαιτεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Ο εκλεκτός του Μητσοτάκη, Στάσσης της ΔΕΗ φτιάχνει πολυτελή βίλα 759 τ.μ. την ώρα που οι πολίτες παθαίνουν εγκεφαλικά από τους λογαριασμούς»

(Πηγή: thefaq.gr)

Παραιτήσεις και εξηγήσεις απαιτεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή το γεγονός πως ένας ακόμα εκλεκτός του πρωθυπουργού, ο Γεώργιος Στάσσης – ο διορισμένος από την κυβέρνηση Μητσοτάκη διοικητής της ΔΕΗ – φτιάχνει πολυτελή έπαυλη 759 τ.μ. στην Τζια, την ώρα που οι πολίτες και τα νοικοκυριά δεν μπορούν να ανασάνουν από τις ανατιμήσεις της ιδιωτικοποιημένης ΔΕΗ και καλούνται να πληρώσουν (τις βίλες;…) υπέρογκα ποσά και φουσκωμένους λογαριασμούς!

«Εντελώς συμπτωματικά ο κ. Στάσσης, πριν καν ξεκινήσει να παίρνει τα 360.000 ευρώ το χρόνο, ξεκίνησε την υπερπολυτελή κατοικία με πισίνες αμέσως μετά τον διορισμό του στη ΔΕΗ. Τα golden boys του κ. Μητσοτάκη έχουν… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.