O Κυβερνητικός εκπρόσωπος μας το “έφτυσε” κατάμουτρα: “Τόσον καιρό πληρώνετε λογαριασμούς ρεύματος 4 και 5 φορές επάνω αλλά … δεν θα αφήσουμε να (σας) ξανασυμβεί” !

(Πηγή: thefaq.gr)

Σε άλλη μια προσπάθεια να καταπραΰνει την αγανάκτηση των πολιτών εξαιτίας της καλπάζουσας ακρίβειας, που έχει εξοντώσει νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις το τελευταίο διάστημα, επιδόθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Μιλώντας σε συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Οικονόμου αναμάσησε το αφήγημα τις κυβέρνησης ότι θα παρθούν «ουσιαστικές» πρωτοβουλίες από το κυβερνητικό επιτελείο για την ενίσχυση της ελληνικής κοινωνίας απέναντι στην ενεργειακή ακρίβεια εντός του Μαΐου. Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έδειξε ιδιαίτερη γενναιοδωρία στη χρήση του λεξιλογίου του για να περιγράψει το χαρακτήρα των παρεμβάσεων -σε αντίθεση με τα διόλου γενναιόδωρα μέτρα που (δεν) έχει λάβει μέχρι στιγμής η… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.