Δικαίωση της Ίνγκεμποργκ Μπέγκελ η κατρακύλα της χώρας στην 108η θέση στον κόσμο, κάτω από Μποτσουάνα και Τόγκο, στην Ελευθερία του Τύπου: “Νίκη για την αληθινή δημοσιογραφία η κατακόρυφη πτώση της Ελλάδας στην ελευθεροτυπία”

(Πηγή: thefaq.gr)

“No you have not being in Samos”! Ποιος δεν θυμλαται την τραγική στιγμή για την χώρα, ενός έξαλλου Μητσοτάκη. στην συνέντευξη Τύπου με τον Ολλανδό Πρωθυπουργό όταν επιτέθηκε βάναυσα στην Ολλανδή δημοσιογράφο ενοχλημένος από τις ερωτήσεις της …

Για το ανησυχητικό γεγονός πως η Ελλάδα και η Ολλανδία κατρακύλησαν στην φετινή λίστα για την Ελευθερία του Τύπου, των Δημοσιογράφων χωρίς Σύνορα, μίλησε Στο Κόκκινο, η Ίνγκεμποργκ Μπέγκελ, υπενθυμίζοντας το θερμό επεισόδιο με τον Έλληνα πρωθυπουργό σε ερώτηση της για τα pushbacks το οποίο αποδόθηκε από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ως προσωπική επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετατρέποντάς την με αυτόν τον τρόπο σε… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.