Στην αναφορά έβγαλε η Όλγα Γεροβασίλη τον Βασίλη Οικονόμου! Ζήτησε από τον Τασούλα να τον παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά απέναντι στη Δώρα Αυγέρη

(Πηγή: thefaq.gr)

Αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά του Βασίλη Οικονόμου έναντι της Δώρας Αυγέρη καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας την «θεσμική παρέμβαση» του προέδρου της Βουλής.

Πριν από λίγο η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Όλγα Γεροβασίλη απέστειλε επιστολή στον Κώστα Τασούλα καταγγέλλοντας τον βουλευτή της ΝΔ και πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, υπενθυμίζοντας ότι προέβη σε απρεπείς χαρακτηρισμούς και προσβλητικές χειρονομίες εναντίον βουλευτή σε συνέχεια της ανοίκειας και προκλητικής επίθεσης, που αντιβαίνει σε κάθε έννοια σεβασμού του Κανονισμού της Βουλής, αλλά και του Κώδικα Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας.

Η Ολ. Γεροβασίλη ζητά από τον Κ. Τασούλα την θεσμική παρέμβασή του με βάση και τα όσα ορίζονται στα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.