Πληρωμένη απάντηση Πολάκη στην έπαρση Πουλή μετά την αρχειοθέτηση και για τη δική του υπόθεση (ΚΕΕΛΠΝΟ): “Να ξέρεις καλά, τίποτα δεν θα ξεχαστεί. Τις φακές θα τις πληρώσεις μία μία.”

(Πηγή: thefaq.gr)

Να δώσει στη δημοσιότητα την πράξη αρχειοθέτησης της υπόθεσης του ΚΕΕΛΠΝΟ με τις φακές των 12,5 ευρώ το κιλό, ζητεί από τον πολιτευτή της ΝΔ, Σταμάτη Πουλή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω προμήθεια αφορούσε την υπόθεση τροφοδοσίας της Δομής Οροθετικών, στην οποία εμπλέκεται και ο «γαλάζιος» πολιτευτής.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Στ. Πουλή ο οποίος έσπευσε να πανηγυρίσει την αρχειοθέτηση της υπόθεσης, με επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και στον Παύλο Πολάκη, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζεται ότι στην υπόθεση του Αδ. Γεωργιάδη σε σχέση με το σκάνδαλο της Novartis, η εν λόγω αρχειοθέτηση έγινε ενώ υπήρχαν «αδιευκρίνιστα» ποσά. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζοντας την παραπάνω περίπτωση, σημειώνει ότι «θα περιμένω  για λίγο, να τη βγάλεις εσύ, όπως έκανε και το αφεντικό… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.