Αλέξης Τσίπρας στη Real News: «Καθυστερημένα και ανεπαρκή τα μέτρα της κυβέρνησης – Ο κύριος Μητσοτάκης ή πρέπει να έχει πολύ κακούς συμβούλους επικοινωνίας ή είναι πολύ απελπισμένος»

(Πηγή: thefaq.gr)

«Καθυστερημένα και ανεπαρκή», χαρακτηρίζει τα μέτρα της κυβέρνησης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας και προσθέτει: «στους λογαριασμούς των πολιτών θα αποκαλυφθεί η εξαπάτηση Μητσοτάκη».

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, ο κ. Τσίπρας καλεί τους πολίτες «να έρθουν την επόμενη Κυριακή, να εγγραφούν στους καταλόγους και με τρία ευρώ να ψηφίσουν. Και να στείλουν μήνυμα πολιτικής αλλαγής με τη συμμετοχή τους».

Αναφερόμενος στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση ανέφερε: «Εδώ και πολλούς μήνες ο κύριος Μητσοτάκης αγνοεί πεισματικά την πραγματικότητα, τις προτάσεις μας, τις προτάσεις των ανθρώπων της αγοράς, την αγωνία της κοινωνίας. Θυμάστε τις ανοησίες για λεφτόδεντρα, τις απειλητικές προειδοποιήσεις για… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.