Το βίντεο που θα ήθελε να εξαφανίσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη… Συγκινητική υποδοχή στον Αλέξη Τσίπρα στην Πολίχνη: «Είσαι ο Αλέξης της καρδιάς μας, γερά να φύγει η δεξιά» (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Με θερμά χειροκροτήματα, ανοιχτές αγκαλιές και λουλούδια υποδέχτηκαν τον Αλέξη Τσίπρα κάτοικοι και καταστηματάρχες στην Πολίχνη όπου βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη.

-Διαβάστε επίσης: Πανζουρλισμός με τον Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη! “Η ζωή των πολιτών με Μητσοτάκη θυμίζει survivor: Όποιος επιβιώσει και όποιος αντέξει” (vid – pics)

Εκεί είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους πολίτες, οι οποίοι όπως δήλωσαν, είναι αγανακτισμένοι με την πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, καθώς βλέπουν όχι μόνο την ακρίβεια να έρχεται καταπάνω τους κάθε μήνα σε λογαριασμούς ρεύματος, καύσιμα και βασικά αγαθά, αλλά και τους υπουργούς της κυβέρνησης να «τρώνε με… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.