Κρύβει «άσσο στο μανίκι» του ο Κώστας Βαξεβάνης! Αίτημα για συμπληρωματική απολογία μετά την κατάθεση Μανιαδάκη στην ανακρίτρια Αλεβιζοπούλου

(Πηγή: thefaq.gr)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην στημένη δίωξη του εκδότη του Documento και δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη για το σκάνδαλο Novartis, μετά και την γεμάτη ψεύδη, κατάθεση του Νίκου Μανιαδάκη, στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου.

Ο Κώστας Βαξεβάνης κατέθεσε μέσω των συνηγόρων του, Γιάννη Μαντζουράνη και Βασίλη Καπερνάρου, αίτημα προς την ανακρίτρια Αλεβιζοπούλου, για συμπληρωματική απολογία, καθώς ο δημοσιογράφος έχει έναν «άσσο στο μανίκι του». Πρόκειται για τις πραγματογνωμοσύνες που έχουν διενεργηθεί σχετικά με τα ηχητικά ντοκουμέντα με το Νίκο Μανιαδάκη, οι οποίες αποδεικνύουν τη γνησιότητα των ηχητικών. Σε αυτά ο Νίκος Μανιαδάκης, όχι μόνο παραδεχόταν ότι η υπόθεση Novartis ήταν… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.