Καταρρέουν μέσα σε σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις! Ο Σκρέκας υπέδειξε στην Ανεξάρτητη Αρχή για την Ενέργεια ποια μεθοδολογία να ακολουθήσει για τα υπερκέρδη – Αρνηση από τη ΡΑΕ

(Πηγή: thefaq.gr)

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι λίγες μέρες μετά ο Ελληνας πρωθυπουργός έβγαζε κήρυγμα περί… δημοκρατίας στο Κογκρέσο. Κι όλα αυτά ενώ ηγείται μιας κυβέρνησης που παρεμβαίνει σε ανεξάρτητες Αρχές, που χειραγωγεί την επιτροπή ειδικών για την πανδημία, που χρηματοδοτεί ΜΜΕ μέσω λιστών Πέτσα και που ο ίδιος ο Μητσοτάκης χαρακτηρίζει τα social media «διαβρωτικά» και θέλει να τα… μεταρρυθμίσει.

Το σύστημα βαθιάς κερδοφορίας που έχει στηθεί γύρω από την ενέργεια είναι αποφασισμένο από την κυβέρνηση να μην υποστεί συνέπειες. Αυτό αποδεικνύει η άνευ προηγουμένου παρέμβαση σε ανεξάρτητη Αρχή από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, που, όπως αποκαλύπτουμε με αδιαμφισβήτητα στοιχεία, επιχείρησε να ελέγξει το πόρισμα της ΡΑΕ… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.