Πρόκληση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τα λεφτά των φορολογουμένων! “Καβάλησε” το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και πέταξε στη Βοστώνη για να δει αγώνα του ΝΒΑ και να μιλήσει στο Πανεπιστήμιο που αποφοίτησαν η σύζυγός του και ο γιος του!

(Πηγή: thefaq.gr)

Πέντε μόλις ημέρες μετά την επιστροφή από την επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ και την Ουάσιγκτον, ξαναπήρε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να βρεθεί στη Βοστώνη με μόνο του σκοπό να μιλήσει στο πανεπιστήμιο από το οποίο αποφοίτησε η σύζυγος και ο υιός του, ενώ πριν πετάξει για την Ελβετία για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, βρέθηκε στο γήπεδο των Boston Celtics για να παρακολουθήσει NBA!

Σύμφωνα με το FlightAware, την αμερικανική πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας που παρέχει δεδομένα και προϊόντα παρακολούθησης πτήσεων σε πραγματικό χρόνο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέταξε από την Ελευσίνα στη Βοστώνη με το κυβερνητικό αεροσκάφος Hellenic Air Force 352B. Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, απογειώθηκε… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.