Αδιανόητο: Η Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος ζήτησε δύο φορές την αποδέσμευση του ρώσικου τάνκερ με το ιρανικό πετρέλαιο και το ΥΠΕΞ και το ΥΠΑΝ υπάκουσαν στις ΗΠΑ και μας … έμπλεξαν! Όλο το παρασκήνιο

(Πηγή: thefaq.gr)

Το συνταρακτικό παρασκήνιο της αδιανόητης “γκάφας” των ελληνικών αρχών που μας έμπλεξαν από το πουθενά (κυριολεκτικα) … σε μια διπλωματική – και όχι μονον – διαμάχη με το Ιράν, αποκαλύπτει σήμερα η στήλη Dark Room του ιστότοπου newmoney.gr του Ομίλου “Πρώτο Θέμα”.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των καλών συναδέλφων:

Χαίρετε, θα σας διηγηθώ -με όσα περισσότερα στοιχεία μπορώ, χωρίς να προδώσω τις πηγές μου- ένα πολύ αποκαλυπτικό παρασκήνιο το οποίο αποδεικνύει πως η βλακεία και ο… ενδοτισμός κάποιων «χαρτογιακάδων» μπορούν να δημιουργήσουν ένα σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο και να βάλουν έναν ολόκληρο κλάδο της ελληνικής οικονομίας, όπως είναι η ναυτιλία μας, σε περιπέτειες. Θυμάστε, φαντάζομαι, το ρωσικό… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.