Χτίζουν παλάτια στα νησιά με τα λεφτά των καταναλατών, αμείβονται σαν golden boys πολυεθνικών και … μπλοκάρουν τις προσωρινές διαταγές να μην κόβεται το ρεύμα νοικοκυριών που αδυνατούν να πληρώσουν τη “ρήτρα αναπροσαρμογής” Μητσοτάκη!

(Πηγή: thefaq.gr)

Η αναλγησία, ο κυνισμός και το θράσος τους δεν έχει όρια!

Αίτημα για διεξαγωγή πιλοτικής δίκης για την ρήτρα αναπροσαρμογής των τιμολογίων ρεύματος κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες η ΔΕΗ, η οποία, μάλιστα, προσδιορίστηκε να συζητηθεί στις 14 Ιουνίου στον Άρειο Πάγο. Βασικός στόχος της κίνησης αυτής, όπως επισημαίνουν νομικοί κύκλοι, είναι να μπλοκάρουν τις προσωρινές διαταγές που βγαίνουν από τα δικαστήρια για το κόψιμο του ρεύματος καθώς και τη συζήτηση των αγωγών που έχουν κατατεθεί.

Η πιλοτική δίκη εφαρμόζεται σε περιπτώσεις που υπάρχει δικαστική εκκρεμότητα που αφορά μεγάλη μερίδα πολιτών, προκειμένου το επίμαχο ζήτημα να κρίνεται σε κορυφαίο επίπεδο νωρίτερα και να… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.