Το EURACTIV στήνει στον τοίχο … τον Κυριάκο Μητσοτάκη: “Γιατί δεν στέλνει απευθείας τα όπλα στην Ουκρανία η Γερμανία! Για να μην υπάρχουν συνέπειες στη σχέση της με τη Ρωσία και βάζει μπροστά την Ελλάδα!!!”

(Πηγή: thefaq.gr)

Κόλαφος, δημοσίευμα της γνωστής ευρωπαικής διαδικτυακής πολτικής επιθεώρησης για την αδιανόητη εν κρυπτώ συμφωνία του Πρωθυπουργού με τον καγκελάριο Σολτς, να στείλει η Ελλάδα τεθωρακισμένα του ελληνικού στρατού στην Ουκρανία και να τα αντικαταστήσει με πεπαλαιωμένα των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων! Η συμφωνια έγινε γνωστή χθες από τον Γερμανό καγκελάριο…

Για τις αποκαλύψεις του γερμανού καγκελάριου Ολαφ Σολτς οι οποίες εκθέτουν τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με τις νέες παραδόσεις όπλων στην Ουκρανία από την Ελλάδα και την προμήθεια στη χώρα μας γερμανικού στρατιωτικού υλικού κάνει λόγο το Euractiv και αναρωτιέται ποιος είναι ο λόγος που η Γερμανία δεν παραδίδει κατευθείαν… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.