Μεγάλη ομιλία Τσίπρα στη Μυτιλήνη! “Καρφί” για Μητσοτάκη: “Έχει κατανοήσει πως δεν πρόκειται να είναι ξανά πρωθυπουργός και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να αποκτήσει την εύνοια άλλων δυνάμεων μήπως προχωρήσει την καριέρα του σε άλλο πόστο, έξω από τη χώρα.” (vid – pics)

(Πηγή: thefaq.gr)

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας από τη Μυτιλήνη και την κατάμεστη πλατεία Σαπφούς.

«Δεν πάει άλλο με την κυβέρνηση των αποτυχημένων που βαφτίστηκαν άριστοι και βαφτίζουν το ψάρι κρέας. Έχουμε τη μεγαλύτερη ακρίβεια με τους χαμηλότερους μισθούς γιατί πληρώνουμε την κυβέρνηση Μητσοτακη» σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και συμπλήρωσε:

«Φταίει το καθεστώς Μητσοτάκη για το δράμα χιλιάδων νοικοκυριών. Έχουν πέσει σαν τις ακρίδες στον δημόσιο πλούτο και αδιαφορούν που χρωστάνε 380 εκατ. Ο Μητσοτακης μετατρέπει την Ελλάδα από μέτοχο της ειρήνης συμμέτοχο του πολέμου».

Ειδικότερα, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι η ευθύνη για τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα έχει ονοματεπώνυμο.

«Είναι του Κυριάκου Μητσοτάκη και της χειρότερης… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.