Κόλαφος για όσους έστησαν τις διώξεις αλλά και για τα περισσότερα ΜΜΕ η εισαγγελική απαλλακτική πρόταση για Βαξεβάνη και Novartis: Καθήκον των δημοσιογράφων τα δημοσιεύματα

(Πηγή: thefaq.gr)

Καταπέλτης κατά των κατάπτυστων ποινικών διώξεων που είχε ασκήσει σε βάρος του Κώστα Βαξεβάνη, και των υπολοίπων δημοσιογράφων (Γ. Παπαδάκου, Γιάννης Φιλιππάκης, Αλέξαδνρος Τάρκας) η ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου είναι η απαλλακτική εισήγηση της Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ελένης Μετσοβίτου προς το Δικαστικό Συμβούλιο. Η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου με ένα νομικό σκεπτικό «μνημείο» για την άσκηση ερευνητικής δημοσιογραφίας, αποδομεί σημείο προς σημείο τα κακοστημένα και σαθρά κατηγορητήρια που έχει συντάξει η ανακρίτρια Αλεβιζοπούλου τα οποία στην ουσία «ποινικοποιούσαν» την άσκηση ερευνητικής δημοσιογραφίας.

Όπως επισημαίνει στην απαλλακτική της πρόταση, η Ελένη Μετσοβίτου, σε ότι αφορά την εμπλοκή δημοσιογράφων στο… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.