Ανατροπή! Μητσοτάκης στην ΕΡΤ: “Πάντα μπορεί να συντρέχουν κάποιοι λόγοι για πρόωρες εκλογές – Να μην γίνουν σε τοξικό κλίμα” – Έκλεισε το μάτι σε κάποιους από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ενώ είπε αλαζόνα τον Ανδρουλάκη: “Αυτοδύναμη κυβέρνηση δεν σημαίνει κυβέρνηση αποκλειστικά με στελέχη της ΝΔ,”

(Πηγή: thefaq.gr)

«Αυτοδύναμη κυβέρνηση δεν σημαίνει κυβέρνηση αποκλειστικά με στελέχη της ΝΔ, το έχω αποδείξει. Άλλο αυτοδύναμες, άλλο μονοκομματικές κυβερνήσεις», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Ανοιχτό άφησε ο πρωθυπουργός τον χρόνο διεξαγωγής των εθνικών εκλογών, παρότι επανέλαβε – «μονότονα», όπως είπε χαρακτηριστικά – ότι θα διεξαχθούν στο τέλος της τετραετίας.

«Να ξεκαθαρίσουμε ότι πάντα μπορεί να συντρέχουν κάποιοι λόγοι για πρόωρες εκλογές και να υπάρχουν πολύ περισσότεροι λόγοι, γιατί να μην πάει κανείς σε πρόωρες εκλογές», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Στο κέντρο» στην ΕΡΤ.

«Η πολιτική αστάθεια θα καθορίσει τις εξελίξεις» τόνισε, ενώ προσέθεσε πως δεν θα ήθελε «οι πρόωρες εκλογές να αντικατασταθούν από… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.