Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Η σχολή Χορού “free Dancers” χορεύει υπό την αιγίδα του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου για το Life is Life

Το Σάββατο χορεύουμε για τη ζωή!

Μετά από δύο χρόνια απραξίας λόγω της πανδημίας, η σχολή χορού “free Dancers” χορεύει υπό την αιγίδα του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου για το Life is Life.

To Σάββατο 18 Ιουνίου και ώρα 10:30πμ (προσέλευση από τις 10:00πμ), στο Δ.Α.Κ Ευόσμου θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης της χορευτικής χρονιάς από την σχολή “free Dancers” με φιλανθρωπικό σκοπό.

Μέρος το εσόδων θα διατεθεί στον φιλανθρωπικό οργανισμό “Life is Life” (Γονείς και παιδιά από το παιδοογκολογικό του ΑΧΕΠΑ).

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με μουσικοχορευτική παράσταση από τη σχολή “free Dancers” και μετά την λήξη θα ακολουθήσει μια γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά, με αθλοπαιδίες, ζωγραφική, εικαστικές κατασκευές, face painting, χορό και πλούσια κεράσματα.

Άνοιγμα εισόδου στις 10.00πμ

Κόστος εισιτηρίων 5€

Κόστος παιδικού εισιτηρίου 4€

Έναρξη παρουσιάσεων 10.30πμ

Προπώληση εισιτηρίων διατίθενται στην γραμματεία τις σχολής “free Dancers” Αλ. Παπάγου 24 Εύοσμο Θεσσαλονίκης 2311-294416.

Παρουσίαση – Συντονισμός : Γωγώ Καρανίκα – Αναστασία Θυμιοπούλου

Χορηγοί επικοινωνίας: Βεργίνα Τηλεόραση news.makedonias.gr

Χορηγοί:

Homemade Sweets & Bakery

Asterakia Paidotopos

Capital Group – Χονδρικό Εμπόριο Ειδών Super Market

Sivris Construction Company

ΚΔΑΠ ΊΩΝΕΣ

ΚΔΑΠ Μαθηση Αθληση

Revma Plus Xirokrinis

Velvet Stories

Ministars.gr

Cocoa Sweets and Coffee SKG

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.