Έφη Αχτσιόγλου: Η έξοδος από την ενισχυμένη εποπτεία δρομολογήθηκε ήδη από το 2018 – «Η μόνη έξοδος που δρομολογείται σήμερα είναι της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

(Πηγή: thefaq.gr)

Την επιλεκτική μνήμη και τον αυτοθαυμασμό του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα με αφορμή την έξοδο της Ελλάδας από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας, σχολιάζει με «πυρά» η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου.

Η κα Αχτσιόγλου υπενθυμίζει μάλιστα πως η έξοδος από την ενισχυμένη εποπτεία δρομολογήθηκε ήδη από το καλοκαίρι του 2018 επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ενώ «η μόνη έξοδος που δρομολογείται σήμερα είναι της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Με δήλωσή της, η τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως «ο διαρκής αυτοθαυμασμός του κ. Σταϊκούρα προκαλεί. Προκαλεί σχεδόν το σύνολο της κοινωνίας που ασφυκτιά από την ανεξέλεγκτη ακρίβεια και το πάρτι αισχροκέρδειας που εξελίσσεται με τη στήριξη… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.