Δ. Κουτσούμπας: “Η κυβέρνηση αντι να απαντήσει «αν ισχύουν οι λίστες» για τα όπλα προς την Ουκρανία, στοχοποίησε ανώτερους στρατιωτικούς και το Ριζοσπάστη!”

(Πηγή: thefaq.gr)

Συνέντευξη στην εφημερίδα Το Βήμα έδωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σχολιάζοντας τις εκλογές που έρχονται, την πολιτική επικαιρότητα στη Γαλλία και τις εκλογικές της αναμετρήσεις. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στις αποκαλύψεις του Ριζοσπάστη για τα όπλα που στέλνει η Ελλάδα στην Ουκρανία, τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Παναγιωτόπουλου, αλλά και τον πόλεμο γενικότερα.

Αναλυτικά:

– Πολλοί βλέπουν να ζυγώνει η ώρα των εκλογών, ακόμα και το φθινόπωρο. Μέσα στην εκρηκτική διεθνή συγκυρία και τις κοινωνικο-οικονομικές επιπτώσεις της, τι πιστεύετε ότι θα κριθεί σε αυτή την αναμέτρηση;

Διαφορετικές είναι οι επιδιώξεις της οικονομικής και πολιτικής ελίτ της χώρας, των αστικών κομμάτων… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.