Ακατανόητη κίνηση από τη Λιθουανία ρίχνει λάδι στη φωτιά! Προχώρησε σε αποκλεισμό και οικονομική ασφυξία των κατοίκων του θύλακα στο Καλίνιγκραντ για να προκαλέσει τη Μόσχα!

(Πηγή: thefaq.gr)

Ακατονόητο το μπλοκάρισμα της ροής αγαθών προς τον ρωσικό θύλακα του Καλίνινγκραντ στη Βαλτική Θάλασσα από την κυβέρνηση του Βίλνιους!

Οεκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ προειδοποίησε την Δευτέρα για την αντίδραση της Ρωσίας στην απόφαση της Λιθουανίας να επιβάλλει μπλόκο στην ροή αγαθών από την ρωσική ενδοχώρα προς τον θύλακα του Καλίνινγκραντ. Όπως είπε, «αυτή η απόφαση είναι πραγματικά χωρίς προηγούμενο. Παραβιάζει τα πάντα … την θεωρούμε παράνομη. Η κατάσταση είναι παραπάνω από σοβαρή … απαιτείται μία εις βάθος ανάλυση προκειμένου να καθορίσουμε την απάντησή μας».

Ο θύλακας του Καλίνινγκραντ είναι μία έκταση 223 τετραγωνικών χιλιομέτρων μεταξύ Λιθουανίας και Πολωνίας (χωρών… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.