«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» στο Δήμο Ωραιοκάστρου με δημοφιλείς καλλιτέχνες

Με δημοφιλείς και καταξιωμένους καλλιτέχνες επανέρχεται δυναμικά φέτος για τρίτη χρονιά το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» του Δήμου Ωραιοκάστρου, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού, που το κοινό αγκαλιάζει με ενθουσιασμό. Οι κάτοικοι του Δήμου Ωραιοκάστρου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στη μουσική σκηνή γνωστούς καλλιτέχνες σε εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο.

Η αυλαία των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» ανοίγει στις 28 Ιουνίου με μια μοναδική συναυλία στο Ωραιόκαστρο. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο  αγαπημένος καλλιτέχνης μικρών και μεγάλων, θα εμφανιστεί με την Μελίνα Μακρή στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο, για να ξεσηκώσουν το κοινό με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια. Ακολουθούν υπέροχες καλλιτεχνικές βραδιές στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας με τον Δημήτρη Μπάση, τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη, τον Ορφέα Περίδη, την Μελίνα Ασλανίδου, τους Πόντιους καλλιτέχνες Παναγιώτη Ασλανίδη, Κώστα Καλούση, Χρήστο Ασλανίδη, Γιώργο Αμανατίδη, με τα «Χάλκινα» (Balkan), καθώς επίσης και με θεατρική παράσταση για παιδιά.

«Διοργανώνουμε για τρίτη χρονιά το ”Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022”, που πλέον καθιερώνεται στον τόπο μας ως πολιτιστικός θεσμός. Και φέτος πραγματοποιούμε πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου με καταξιωμένους καλλιτέχνες σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας. Οι δημότες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν υπέροχες καλλιτεχνικές βραδιές με ελεύθερη είσοδο», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Το ”Πολιτιστικό Καλοκαίρι” δίνει δυναμικό παρών και το φετινό καλοκαίρι στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας με πρωταγωνιστές αγαπημένους καλλιτέχνες. Διοργανώνουμε συναυλίες στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας, ενώ έχουμε φροντίσει να διασκεδάσουν και οι μικρότεροι σε ηλικία δημότες μας, καθώς θα πραγματοποιηθεί θεατρική παράσταση για παιδιά», αναφέρει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022»

  • Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο. Μαζί του στη σκηνή η Μελίνα Μακρή.

Ώρα: 21.00

  • Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

Ποντιακό γλέντι στην πλατεία της Κοινότητας Μεσαίου με τους καλλιτέχνες Παναγιώτη Ασλανίδη, Κώστα Καλούση, Χρήστο Ασλανίδη και Γιώργο Αμανατίδη.

Ώρα: 21.00

  • Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022

Συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση στο προαύλιο του παρεκκλησίου της Αγίας Παρασκευής στο Παλαιόκαστρο. Μαζί του στη σκηνή ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης.

Ώρα: 21.00

  • Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022

Συναυλία με τον Ορφέα Περίδη στο Δημοτικό Σχολείο Λητής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.