Ο Γιώργος Αλκαίος σήμερα Πέμπτη στο θέατρο Γης με «Τα Δικά μας Τραγούδια»

Ο Γιώργος Αλκαίος επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις και εμείς θα τον δούμε ζωντανά στο Θέατρο Γης, την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022, με τη μουσική παράσταση: «Τα Δικά μας Τραγούδια».

*Μέρος των εσόδων θα πάει για φιλανθρωπικό σκοπό στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής!

Μια μουσική παράσταση γεμάτη αναμνήσεις και συναισθήματα όπως αναφέρει και το επίσημο δελτίο τύπου. Μετά από 11 χρόνια απουσίας ο καλοκαιρινός ουρανός της Θεσσαλονίκης θα γεμίσει από τις μεγάλες επιτυχίες που μας χάρισε ο αγαπημένος τραγουδιστής και δημιουργός στα 30 χρόνια καριέρας του, που αριθμεί 6 πλατινένια & 10 χρυσά albums.

Ο Γιώργος Αλκαίος, ένας ιδιαίτερος και ανήσυχος καλλιτέχνης, όπως έχει χαρακτηριστεί, επιστρέφει με ένα μουσικό καλοκαιρινό ταξίδι ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα.
Μια μουσική παράσταση που από τον τίτλο και μόνο, «Τα δικά μας τραγούδια», υπόσχεται μεγάλες επιτυχίες, που όλοι έχουμε αγαπήσει!

Παρέα με 18 μουσικούς και τραγουδιστές επί σκηνής, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, θα ερμηνεύσει, στο πρώτο μέρος, όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Στην συνέχεια, θα μας παρουσιάσει μια αναδρομή – αφιέρωμα, στα πιο σημαντικά τραγούδια των τελευταίων 40 ετών, σε όλα τα είδη της ελληνικής μουσικής και στο 3ο και τελευταίο μέρος, τις πιο ερωτικές μπαλάντες από αγαπημένους ερμηνευτές και καλλιτέχνες.

Η ενέργεια του Γιώργου Αλκαίου, η αύρα και τα τραγούδια του, ταξιδεύουν το κοινό σε «κόσμους» και «χρόνους» μαγικούς, συνδυάζοντας ελληνικά και ανατολικά στοιχεία με τη σύγχρονη ποπ μουσική, κάτι που τον έκανε να ξεχωρίζει, εδώ και 30 χρόνια και να δώσει ένα διαφορετικό άκουσμα στα μουσικά δρώμενα της Ελλάδας.

Πληροφορίες:

Θέατρο Γης
Νταμάρι Τριανδρίας, Θεσσαλονίκη

Συναυλία: Γιώργος Αλκαίος- Τα Δικά μας Τραγούδια
Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 στις 21:00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

Εισιτήρια:
Τιμές εισιτηρίων: 18€ προπώληση 20€ ταμείο

ΑΜεΑ Δωρεάν Είσοδο μαζί με συνοδό (1 άτομο), σε περίπτωση υποβοήθησης σε κινητικό πρόβλημα (αμαξίδιο)
Τα Αμεα Μπορούν Να Παίρνουν Τα Μηδενικά Εισιτήρια Πρόσβασης Στο Χώρο Απο Το Ταμείο.

Δωρεάν πρόσβαση στα παιδιά έως 12 ετών
Πάνω από 12 ετών: 15€

*Μέρος των εσόδων θα πάει για φιλανθρωπικό σκοπό στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής!

Προπώληση viva.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.