Για την ζωή χόρεψε η σχολή χορού Free Dancers υπό την αιγίδα του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου

Το Σάββατο 18 Ιουνίου η σχολή χορού Free Dancers «χόρεψε για τη ζωή» στο ΔΑΚ Ευόσμου, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

Όλοι όσοι βρέθηκαν στο ΔΑΚ χειροκρότησαν τα παιδιά της σχολής αλλά και τις δασκάλες όπου μετά από 2 χρόνια αποχής λόγο της Πανδημίας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μάγεψαν το κοινό με τις χορογραφίες τους.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός συνοδευόμενος από την σύζυγό και την θυγατέρα του καθώς και η Αντιδήμαρχος αθλητισμού κα. Μαρία Γαβαλά αλλά και άλλοι τοπικοί φορείς του δήμου.

Το συγκινητικό τελευταίο χορευτικό της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένο για το Life is Life από τα παιδία της σχολής , αλλά το σημαντικότερο είναι ότι συγκεντρώθηκαν χρήματα καθώς μέρος των εσόδων δόθηκαν για την στήριξη του φιλανθρωπικού οργανισμού «Life is Life».

Μετά το πέρας της χορευτικής παράστασης, μικροί και μεγάλοι έμειναν στον χώρο του ΔΑΚ και διασκέδασαν με δραστηριότητες, που είχαν προγραμματίσει από την σχολή χορού οι διοργανωτές με την καθοριστική συμβολή χορηγών από την περιοχή του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

Μια ξεχωριστή δραστηριότητα ήταν “Η ευχή της Πεταλούδας”, από την σχολή χορού Free Dancers”, όπου παιδιά αλλά και γονείς έγραψαν την δική τους ευχή σε πολύχρωμες πεταλούδες για τα παιδιά του Life is Life.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.