Η Συμφωνία των Πρεσπών τους πείραξε κατά τ΄άλλα… Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέτρεψε στην ΕΕ να κατοχυρώσει η Τουρκία το εμπορικό σήμα «Turkaegean»

(Πηγή: thefaq.gr)

Εξηγήσεις για το σήμα «Turkaegean» του υπουργείου Εμπορίου της Τουρκίας που έκανε αποδεκτό η ΕΕ, ζητά από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο Τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Κατρούγκαλος, την ίδια ώρα μάλιστα που ο Ερντογάν ετοιμάζεται να θέσει θέμα αποστρατικοποίησης των νησιών στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος τόνισε ότι «το εμπορικό σήμα turkaegean» αποτελεί «ακραία αμφισβήτηση της κυριαρχίας μας στο Αιγαίο» και χαρακτήρισε «απαράδεκτο ότι έγινε αποδεκτό από την ΕΕ».

«Υπό συνθήκες ακραίας αμφισβήτησης της κυριαρχίας μας στο Αιγαίο το εμπορικό σήμα turkaegean είναι επιθετικό κ απαράδεκτο ότι έγινε αποδεκτό από την ΕΕ. Η κυβέρνηση οφείλει εξηγήσεις για τις ενέργειες… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.