Πληρωμένη απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στα «ασύστολα ψεύδη» Μητσοτάκη για το 2015: «Αυτός χρεοκόπησε τη χώρα και παρέλαβε από εμάς 37 δισ. στα δημόσια ταμεία. Προσπαθεί να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό, αλλά οι πολίτες γνωρίζουν, κρίνουν και συγκρίνουν»

(Πηγή: thefaq.gr)

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, λίγο μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού κατά τη συνάντησή του με την εκτελεστική αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργκρέτε Βεστάγκερ, όπου μεταξύ άλλων είπε πως «κάθε φορά, όταν έρχεται αυτή η περίοδος του χρόνου, τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου, θυμόμαστε τι συνέβη το 2015 και πόσο κοντά ήρθαμε στην απόλυτη καταστροφή. Πληρώσαμε βαρύ τίμημα για τις επιλογές που έγιναν εκείνη την χρονιά. Αλλά πιστεύω πως κάνετε καλά που επισημαίνετε ότι η ελληνική κοινωνία αποδείχτηκε εξαιρετικά ανθεκτική».

«Ο κ. Μητσοτάκης για ακόμη μία φορά με ασύστολα ψεύδη προσπαθεί να ξαναγράψει την πρόσφατη Ιστορία του τόπου νομίζοντας ότι οι Έλληνες πολίτες… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.