ΕΡΤ: Πρωταγωνιστής επεισοδίου για την απεργοσπασία ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων Φ. Καφαράκης! Όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης που εκθέτει ανεπανόρθωτα διεθνώς τη Διοίκησή της

(Πηγή: thefaq.gr)

Πρωταγωνιστής στο επεισόδιο που συνέβη γύρω το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο, κοντά στο newsroom, ήταν ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων Φ. Καφαράκης, ο οποίος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πίεζε τους εργαζόμενους να μεταδώσουν το Δελτίο Ειδήσεων των 3.00 της ΕΡΤ1. Ο Φ. Καφαράκης υποστήριζε ότι έχει βγει δικαστική απόφαση η οποία χαρακτηρίζει τη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ παράνομη και καταχρηστική. Ωστόσο, τέτοια απόφαση δεν είχε λάβει ακόμα εκείνη την ώρα η ΕΣΗΕΑ, οπότε η ειδική γραμματέας, εργαζόμενη της ΕΡΤ Μάχη Νικολάρα παρενέβη ώστε να μην μεταδοθεί το Δελτίο Ειδήσεων.

– Διαβάστε: Σάλος: Ο πρόεδρος της Δημόσιας Τηλεόρασης Κωνσταντίνος Ζούλας και τα υπόλοιπα στελέχη… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.