Θα “διαβεί το Ρουβίκωνα”; Προ ημερησίας σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών συγκαλεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης την άλλη Τετάρτη! Σήμα έναρξης προεκλογικής περιόδου

(Πηγή: thefaq.gr)

Σήμα έναρξης της προεκλογικής περιόδου, αναμένεται να δώσει ο Πρωθυπουργός στην προ ημερησίας συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων που γίνεται με δική του πρωτοβουλία (είχε προηγηθεί αντίστοιχο αίτημα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης) και ενώ την προηγούμενη μέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει μιλήσει στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, όπου ελπίζει ότι θα έχει σκηνοθετηθεί “υποδοχή” και “σκηνικό” ανάλογο με εκείνο στο Κογκρέσο, προ μηνός!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αλλά και τα δημοσιεύματα ακόμα και του φιλοκυβερνητικού Τύπου (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ-Δημοσιογραφικός Οργανισμός Μαρινάκη κλπ) στα τέλη του μήνα (Ιούλιος) το Μαξίμου θα έχει στα χέρια του τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, αλλά και ένα πρώτο δείγμα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.