Απίστευτα πράγματα! Αποχωρεί από το Δικαστικό Σώμα η ανακρίτρια της Novartis (και άλλοι 25 δικαστές και εισαγγελείς), ενώ ήταν γνωστό σε όλους ότι πλησιάζει στο όριο ηλικίας!

(Πηγή: thefaq.gr)

Εικοσιέξι δικαστές και εισαγγελείς από τον Άρειο Πάγο και το Συμβούλιο της Επικρατείας αποχωρούν σήμερα, Πέμπτη καθώς συμπλήρωσαν το ανώτατο προβλεπόμενο όριο ηλικίας που είναι το 67ο έτος μεταξύ των οποίων και η αρεοπαγίτης ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου στην υπόθεση της Novartis, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου.

Ειδικότερα, από τον Άρειο Πάγο αποχωρούν ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, 5 αντεισαγγελείς, 5 αντιπρόεδροι και 11 αρεοπαγίτες.

Αναλυτικά, από τον Άρειο Πάγο αποχωρεί μετά από τρίχρονη θητεία στη θέση του εισαγγελέα ο Βασίλης Πλιώτας και οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Ευάγγελoς Ζαχαρής (το 2020 διερεύνησε τις καταγγελλόμενες παρεμβάσεις κατά τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης της Novartis), Αvαστασία… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.