Αμετανόητος! Μιλούσε στο Ευρωκοινοβούλιο αλλά πουλούσε σανό στο εσωτερικό ακροατήριο! Xυδαίος λαϊκισμός κατά Παππά και Παπαγγελόπουλου και απόκρυψη της κατάρρευσης του στημένου κατηγορητηρίου

(Πηγή: thefaq.gr)

Δεν είχε πάτο … η κατρακύλα που επεφύλαξε στην χώρα – αλλά και τον εαυτό του – ο Κυριακος Μητσοτάκης στην σημερινή εμφάνισή του στο Ευρωκοινοβούλιο, που οπως φαίνεται είχε σχεδιάσει να “εντάξει” στον προεκλογικό του αγώνα, αλλά δυστυχώς με θλιβερό αποτέλεσμα για τη διεθνή εικόνα της Ελλάδας αλλά και τη Δημοκρατία μας! Ο Κυριακος Μητσοτάκης επέλεξε μια ημέρα μετά, να είναι ο θλιβερός “αντίλαλος” του κυβερνητικού του εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, επαναλαμβάνοντας, όσα είχε ισχυριστεί εκείνος, χθες στο briefing των πολιτικών συντακτών!

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανάμεσα στα άλλα για τα οποία – απόλυτα αναμενόμενα από τα πεπραγμενα του – “ανακρίθηκε” από… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.