Η κυβέρνηση Μητσοτάκη-Παναγιωτόπουλου-Θεοδωρικάκου θέλει να γίνουμε Αμερική… «Πράσινο» φως στις Ένοπλες Δυνάμεις να χρησιμοποιούν όπλα και εκτός στρατοπέδων

(Πηγή: thefaq.gr)

Αίσθηση και ερωτήματα προκαλεί η απόφαση των υπουργών Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με την οποία επιτρέπεται η οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων για την «εκπλήρωση συγκεκριμένων αποστολών, πέραν της φύλαξης στρατοπέδων, ζωτικών χώρων και εγκαταστάσεων από τα όργανα υπηρεσίας, τα τμήματα φυλακής ή ασφάλειας και τα στρατονομικά όργανα».

Σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια «κατά την εκπλήρωση των ως άνω αποστολών παρέχεται υποστήριξη, εφόσον απαιτείται, από την Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο της αποστολής της».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ίδια απόφαση η άδεια για οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία ισχύει για τρία… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.