Τσίπρας από το νοσοκομείο της Ικαρίας: «Πλέον δεν μιλάμε για απαξίωση του ΕΣΥ, για το ότι δεν χρειάζεται πολλά δημόσια νοσοκομεία η χώρα. Μιλάμε για κατάρρευση του ΕΣΥ!» (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Με μελανά χρώματα περιέγραψαν οι εργαζόμενοι στον Αλέξη Τσίπρα την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο νοσοκομείο της Ικαρίας. Μια εικόνα εγκατάλειψης και βασικών ελλείψεων σε κομβικές ειδικότητες με την κυβέρνηση Μητσοτάκη να έχει την πλήρη ευθύνη, καθώς με τις πολιτικές του τακτικές διέλυσε και συνεχίζει να διαλύει το ΕΣΥ.

Όπως εξήγησαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία το βασικότερο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει παθολόγος. Υπάρχει χειρουργός αλλά δεν υπάρχει αναισθησιολόγος οπότε δεν μπορούν να γίνουν χειρουργεία.

-Διαβάστε επίσης: Μπροστά στις τραγικές ελλείψεις στο νοσοκομείο της Ικαρίας, ο Αλέξης Τσίπρας δίνει ηχηρό μήνυμα: Να σταματήσει η εγκατάλειψη στις νησιωτικές περιοχές που… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.