“Πίεζαν τον Σπίρτζη το ’18! Στην Ελλάδα, η Uber είχε την πολιτική στήριξη της Ν.Δ., του κ. Μητσοτάκη, της κ. Μπακογιάννη, του κ. Χατζηδάκη, του κ. Κυρανάκη”! Καταπέλτης ο Νίκος Παππάς μετά το ξέσπασμα του παγκόσμιου σκανδάλου

(Πηγή: thefaq.gr)

Πάγκοσμιος σάλος έχει ξεσπάσει μετά την αποκάλυψη των 80.000 εγγράφων της Uber τα οποία αποκαλύπτουν πολιτική εμπλοκή στο εξωτερικό, που αγγίζει ακόμη και το περιβάλλον ή ακόμη και τον ίδιο τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

Στην Ελλάδα όταν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητηθεί από την Uber, το αυτονόητο ώστε να λειτουργήσει στην χώρα μας, όπως για παράδειγμα ΑΦΜ, πληρωμές στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα και επαγγελματίες οδηγούς, η εταιρία σταμάτησε την δραστηριότητά της

Οπως είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Ψυφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις στο Κανάλι της Βουλής: “Στην Ελλάδα, η Uber είχε την πολιτική στήριξη της… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.