Στο μικροσκόπιο του ΣΥΡΙΖΑ οι δεσμοί Άδωνη με τον Τούρκο αμφιλεγόμενο επιχειρηματία: «Πώς αυτός τον έπεισε να του δώσει συστατική επιστολή;» (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Στην αντεπίθεση για ακόμη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στοχοποιεί τους δεσμούς του Άδωνη Γεωργιάδη με τον Τούρκο επιχειρηματία που με συστατική επιστολή του υπουργού Ανάπτυξης, πολιτογραφήθηκε Έλληνας πολίτης.

Να απαντήσει η κυβέρνηση «ποιοι είναι οι δεσμοί του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Τούρκο αμφιλεγόμενο επιχειρηματία από τα Κατεχόμενα» και πώς αυτός έπεισε τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας «να του δώσει συστατική επιστολή» για τιμητική πολιτογράφηση, τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Τους καλούμε ξανά να κινήσουν όλες τις διαδικασίες αφαίρεσης της τιμητικής πολιτογράφησης», σημειώνει και καταλήγει: «όσο σιωπούν ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία, καταλαβαίνουμε πως η συγκεκριμένη πολιτική απόφαση… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.