Κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύει ότι αυτη η κυβέρνηση είναι ότι πιο χειριστικό έχει περάσει: Το Δημόσιο δεν δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγή στην ποινική υπόθεση Λοβέρδου – Οργή Πολάκη

(Πηγή: thefaq.gr)

Το σκάνδαλο Novartis με βάση και το πρόσφατο βούλευμα του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου είναι απολύτως υπαρκτό και ως τέτοιο αποτελεί υπόθεση ιδιαίτερου δημόσιου ενδιαφέροντος. Η πλήρης κατάρρευση του αφηγήματος της σκευωρίας σηματοδότησε πέραν των άλλων την ανάγκη της διεκδίκησης αποζημίωσης εκ μέρους του Ελληνικού Δημοσίου. Στο πλαίσιο αυτό, στις 04/07/2022, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατέθεσε ΑΚΕ προς τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη, προκειμένου να κατατεθεί στη Βουλή αντίγραφο του δικογράφου της αγωγής αποζημιώσεως κατά της φαρμακευτικής εταιρείας Novartis, το οποίο μέχρι και σήμερα αρνείται να προσκομίσει.

Με υπογραφή Μητσοτάκη … το Δημόσιο δεν δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγή στην ποινική υπόθεση Λοβέρδου! Του πιο… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.