Μετωπική εφ όλης της ύλης από σήμερα στη Βουλή με αφορμή το νομοσχέδιο ολετήρα των Δημόσιων Πανεπιστημίων δια χειρός Κεραμέως – Παρέμβαση Μητσοτάκη και κόντρα με γενικότερες αιχμές (live)

(Πηγή: thefaq.gr)

Νοθεύεται η αντιπροσωπευτικότητα του εκλογικού αποτελέσματος με τον περιορισμό του αριθμού των προτιμήσεων των φοιτητών στο ψηφοδέλτιο σε βαθμό που υπολείπεται του αριθμού των εκπροσώπων των φοιτητών.

Παρεμβαση Μητσοτακη στην Βουλή με αφορμή το νομοσχέδιο – ολετήρα των Δημόσιων ΑΕΙ της Νίκης Κεραμέως που θα κοιτάξει να δυναμιτίσει το κλίμα οξύνοντας την αντιπαραθεση σε γενικότερο επίπεδο! Αναμένεται έντονη κόντρα εφ όλης της επικαιρότητας αφού κατά την διήμερη διαδικασία αναμένεται να μιλήσουν εκτός του Πρωθυπουργού και ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί.

Οι διατάξεις για το Συμβούλιο Φοιτητών προκαλούν ανεπίτρεπτη υποκατάσταση διοικητικού οργάνου στη σφαίρα δράσης των φοιτητικών συλλόγων, θεσμού που ορίζεται… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.