“Δικαστικό παράδοξο -Δεν έχει σχέση με το νόμο Παρασκευόπουλου” η απoφυλάκιση του καταδικασμένου πρωτόδικα Λιγνάδη λέει ο Απόστολος Λύτρας

(Πηγή: thefaq.gr)

Για την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου να δοθεί αναστολή στην Δημήτρη Λιγνάδη έως την εκδίκαση του εφετείου, έκανε λόγο ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας.

Συγκεκριμένα ο Απόστολος Λύτρας μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα για την αναστολή εκτέλεσης ποινής του Δημήτρη Λιγνάδη, με περιοριστικούς όρους τόνισε πως υπάρχουν αντιφάσεις στην απόφαση του δικαστηρίου.

“Εδώ έχουμε το εξής αντιφατικό: Όταν ο κ. Λιγνάδης πέρασε την ανάκριση κατηγορούμενος, προφυλακίστηκε διότι κρίθηκε ότι είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων, δηλαδή ότι αν αφεθεί ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να το ξανακάνει. Τώρα τον έχουμε πλέον καταδικασμένο, ένοχο δηλαδή της πράξης, με σκεπτικό ακριβώς ανάποδο, προφανώς δηλαδή θεωρούν ότι δεν είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων” τόνισε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Στην… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.