Αρχίζει και δημιουργεί ερωτηματικά πλέον η εμμονή της κυβέρνησης Μητσοτάκη να καταπνίξει τις αντιδράσεις του κόσμου κατά των βιαστών ανηλίκων – Απρόκλητη επίθεση ΜΑΤ και βαρβαρότητες σε συγκέντρωση στην πλ Εξαρχείων για την έμφυλη βία (Video – φωτογραφίες)

(Πηγή: thefaq.gr)

Αρχίζει και γίνεται πολιτικά παράξενη  η εμμονή της κυβέρνησης Μητσοτάκη με όσους δεν γουστάρουν βιαστές και η επιμονή της να καταπνίξει με κάθε τρόπο οποιεσδήποτε αντιδράσεις, είτε στα social media, είτε με επώνυμες δημόσιες δηλώσεις, είτε με συγκεντρώσεις, παραστάσεις ή διαδηλώσεις διαμαρτυριας κατά των βιαστών!

Συγκέντρωση για την έμφυλη βία και τις καταγγελίες αναφορικά με περιστατικά και απόπειρες βιασμών είχε προγραμματιστεί για τις 8 το απόγευμα της Παρασκευής.

Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία ήθελε να ξεκινήσει πορεία διαμαρτυρίας, όμως οι αστυνομικές δυνάμεις που ήταν στην περιοχή δεν τους το επέτρεψαν. Επιπλέον, η φεμινιστική συλλογικότητα Sabbat καταγγέλλει πως μέλης της χτυπήθηκαν… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.