“Αδύναμος κρίκος” ο Μητσοτάκης! “Μετωπική” επίθεση Τσίπρα μέσω της Documento: “Η χώρα βιώνει μια δυστοπία, σπάμε το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο και ο Πρωθυπουργός αδυνατεί να νιώσει τα συναισθήματα των πολιτών”

(Πηγή: thefaq.gr)

Σκληρή και εφ’ όλης της ύλης επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, μέσα από συνέντευξή του στο «Documento», όπου αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «υπάρχει χάος ανάμεσα στην πραγματικότητα και το πώς ο πρωθυπουργός την καταλαβαίνει»

«Η χώρα και η ελληνική κοινωνία βιώνουν μια δυστοπία. Σπάμε το ένα μετά το άλλο, όλα τα αρνητικά ρεκόρ. Στην πανδημία με πάνω από 30.000 νεκρούς, είμαστε στην πρώτη θέση στην Ευρώπη. Η τιμή του ρεύματος είναι η υψηλότερη στην Ευρώπη. Οι τιμές της βενζίνης και των ειδών πρώτης ανάγκης επίσης, μας χαρίζουν το ευρωπαϊκό μετάλλιο ακρίβειας. Τόσο… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.