(Δεν) πέφτουμε από τα σύννεφα… Πρωτοσέλιδο από «Το Βήμα» προσπαθεί να αποπροσανατολίσει και να γενικεύσει την ευθύνη για το σκάνδαλο υποκλοπών – Πουθενά το όνομα Μητσοτάκη

(Πηγή: thefaq.gr)

«Στον βάλτο των υποκλοπών βυθίζεται η πολιτική ζωή»… Έτσι τιτλοφορεί το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» του Ομίλου Μαρινάκη, περιγράφοντας το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων δημοσιογράφων και πολιτικών από την ΕΥΠ με τη «σφραγίδα» του Κυριάκου Μητσοτάκη, που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες, και έχει απασχολήσει τα διεθνή μέσα ενημέρωσης (μάλιστα, η NYT ξεκίνησε εκτενή έρευνα για το ελληνικό «Watergate»).

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 13.08.22, 14:16 Σταμάτης Μαλέλης: Κάνει «σκόνη» το αφήγημα της «βαριάς βιομηχανίας του τουρισμού» στην Ελλάδα του Μητσοτάκη: «Η κίνηση επιβατών στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης μειώθηκε κατά 24% σε σχέση με το 2019… Οι υπεύθυνοι που σκόρπισαν εκατ. για προβολή… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.