Στο στόχαστρο του ευρωπαϊκού Τύπου, οργανώσεων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η απουσία χειρισμών από την ελληνική κυβέρνηση του δράματος που εξελίσσεται σε νησίδα στον Έβρο!

(Πηγή: thefaq.gr)

Σοκαριστική h απάντηση του υπ.Μετανάστευσης Μηταράκη στην Υπατη Αρμοστεία, για τους εγκλωβισμένους πρόσφυγες εδώ και ένα μήνα, στην νησίδα του Εβρου. «Ανησυχούμε επίσης βαθύτατα για τους μετανάστες που έχουν εγκλωβιστεί από διακινητές κοντά στα σύνορά μας. Την ίδια ώρα το Σπίγκελ κάνει λόγο για εγκλήματα εκτός συνόρων, της ελληνικής κυβέρνησης!

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 13.08.22, 22:13 Ευάγγελος Αντώναρος: “Η ΝΔ είναι το κόμμα που έχει παραγγείλει 200 περίπτερα για προεκλογικό αγώνα” ! 13.08.22, 16:58 Βρέθηκε! Αφού διέσυρε τη χώρα, ο Μητσοτάκης τώρα απολαμβάνει «μπάνιο και μεζεδάκι» στα Σφακιά! (vid) 13.08.22, 14:19 (Δεν) πέφτουμε από τα σύννεφα… Πρωτοσέλιδο από «Το Βήμα» προσπαθεί να αποπροσανατολίσει… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.