Ψάχνουν να βρουν πέτρα να κρυφτούν τα δηλητηριώδη “ερπετά” του διαδικτύου: Ο Νότης Μηταράκης τελικά παραδέχθηκε ότι πέθανε η 5χρονη μικρή από τη Συρία – Δεν ήταν fake news (βίντεο)

(Πηγή: thefaq.gr)

Ο βρωμερός φιλοκυβερνητικός οχετός του διαδικτύου που σύμφωνα με πληροφορίες και ρεπορτάζ στον Τύπο, διακινείται από συγκεκριμένο πρόσωπο που έχει αναλάβει αυτή τη δουλειά, επί τρεις ημέρες ασελγούσε χυδαία επάνω στο τραγικό τέλος της 6χρονης Σύριας προσφυγοπούλας που αργοπέθαινε αβοήθητη από τσίμπημα σκορπιού στη νησίδα του Έβρου όπου ήταν εγκλωβισμένοι 39 πρόσφυγες!

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 16.08.22, 13:42 Γιατί η (αυτονόητη) παρέμβαση Παυλόπουλου για τις υποκλοπές τρελαίνει τον Μητσοτάκη! Τι θα κάνουν οι υπόλοιποι 4 από τους “BIG 5” ! 16.08.22, 13:15 Ο Προκόπης Παυλόπουλος ο πρώτος από τους “BIG 5” της ΝΔ που “τράβηξε τη σκανδάλη”: Την πολιτική ευθύνη για τις υποκλοπές… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.