Υποκατάστατα αλατιού: Πόσο μειώνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων

(Πηγή: www.gossip-tv.gr)

Συστημική ανασκόπηση των διαθέσιμων στοιχείων που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στην επιστημονική επιθεώρηση Heart, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα διατροφικά υποκατάστατα αλατιού μειώνουν τον κίνδυνο εμφράγματος, εγκεφαλικού και θανάτου από όλες τις αιτίες, συμπεριλαμβανομένων των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Υποκατάστατα αλατιού: Πόσο μειώνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων

Είναι γνωστό ότι μια διατροφή πλούσια σε νάτριο και φτωχή σε κάλιο, αυξάνει την αρτηριακή πίεση. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Κατερίνα Καραβάτου: Έτσι είναι το κορμί της στα 48 της με μαγιό και χωρίς φίλτρα – Απίθανες φώτο! Περίπου 1,28 δισεκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως έχουν υψηλή αρτηριακή πίεση και μόνο το 42% από αυτούς διαγιγνώσκονται και αντιμετωπίζονται. Η υπέρταση αποτελεί κύρια αιτία… Πηγή (Πηγή: www.gossip-tv.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.